PROZAC 20 mg KAPSÜL

PROZAC 20 mg KAPSÜL1. PROZAC nedir ve ne için kullanılır?
2. PROZAC kullanmadan önce dikkat edilmesi gerekenler
3. PROZAC nasıl kullanılır?
4. Olası yan etkiler nelerdir?
5. PROZAC’ın saklanması
6.İlaç ile ilgili yorumlarınız 

1. PROZAC nedir ve ne için kullanılır?
PROZAC yesil ve sarı renkteki kapsüllerin üzerinde Lilly 3105 basılı olup, 16 ve 24 kapsüllük blisterlerde iki değisik ambalaj formundadır. PROZAC seçici serotonin geri alım inhibitörü (SSRI) antidepresanları olarak bilinen ilaç grubuna dahildir. Bu ilaç yetiskinlerde asağıdakilerden herhangi birisini tedavi etmek için kullanılır
  • Majör depresyon
  • Obsesif kompulsif bozukluk (OKB olarak da tanınır)
  • Bulimia nervoza – asırı yeme ve ardından kusarak çıkartmanın azaltılması için psikoterapinin yanında PROZAC kullanılır
  • Adet öncesi huzursuzluk (pre-menstrüel disforik bozukluk)
2. PROZAC kullanmadan önce dikkat edilmesi gerekenler PROZAC’ı asağıdaki durumlarda KULLANMAYINIZ
  • Fluoksetine ya da PROZAC’ın diğer bilesenlerinden herhangi birine karsı alerjiniz (asırı duyarlılığınız) varsa. Döküntü ya da baska alerjik reaksiyonlar (kasıntı, yüzde ya da dudaklarda sisme ya da nefes darlığı gibi) gelisirse, ilacınızı almayı hemen kesiniz ve derhal doktorunuza bildiriniz.
  • Seçici olmayan monoamin oksidaz inhibitörleri ya da geri dönüsümlü monoamin oksidaz inhibitörleri tip A (aynı zamanda depresyon tedavisinde de kullanılan MAOĐ’ler olarak da bilinir) olarak bilinen ilaçlar kullanıyorsanız, çünkü bu durumda ciddi, hatta ölümcül reaksiyonlar ortaya çıkabilir. MAOĐ’lere örnek olarak nialamid, iproniazid, selegelin, moklobemid, fenelzin, tranilsipromin, izokarboksazid ve toloksaton verilebilir.Fluoksetin tedavisi, ancak geri dönüssüz MAOĐ (örneğin tranilsipromin) tedavisi kesildikten 2 hafta sonra baslatılmalıdır. Bununla birlikte, fluoksetin tedavisi, MAOĐ-A olarak adlandırılan bazı MAOĐ’ler (örneğin moklobemid) kesildikten sonraki gün baslatılabilir.PROZAC almayı bıraktıktan sonra en az bes hafta MAOĐ’lerinden hiçbirini almayınız. Eğer PROZAC uzun bir dönem kullanılmak üzere ve/veya yüksek bir dozda verildiyse, doktorunuz bu arayı uzatmayı düsünmelidir.
  • Eğer tiyoridazin içeren ilaçlar kullanıyorsanız PROZAC almayınız. PROZAC’ı bıraktıktan 5 gün içinde tiyoridazin içeren ilaçları almayınız. Tiyoridazin içeren ilaçlar ciddi kalp ritim problemlerine neden olarak ani ölümlere yol açar.
  • Antipsikotik etkili pimozid içeren ilaçlar kullanıyorsanız PROZAC almayınız.
PROZAC’ı asağıdaki durumlarda DĐKKATLĐ KULLANINIZ
  • Sara hastalığınız (epilepsiniz) varsa ya da geçmiste nöbet geçirdiyseniz, nöbet geçiriyorsanız ya da nöbet sıklığında artıs varsa derhal doktorunuza bildiriniz; PROZAC kullanımının kesilmesi gerekebilir.
  • Daha önce asırı iyi hissetme ve hareketlilik hali (mani) geçirdiyseniz; manik atak geçiriyorsanız derhal doktorunuza bildiriniz; PROZAC kullanımının kesilmesi gerekebilir.
  • Diyabetiniz (seker hastalığınız) varsa (doktorunuzun insülinin ya da diğer antidiyabetik tedavinin dozunu ayarlaması gerekebilir).
  • Karaciğerle ilgili sorunlarınız varsa (doktorunuzun ilacın dozunu ayarlaması gerekebilir).
  • Kalple ilgili sorunlarınız varsa.
  • Đdrar söktürücü (diüretik) alıyorsanız, özellikle de yaslıysanız.
  • Elektrokonvülsif tedavi görüyorsanız.
  • Kanama bozukluğu öykünüz varsa ya da morluklar veya olağandısı kanamalar ortaya çıkıyorsa.
  • Kanın pıhtılasmasını etkileyen tıbbi ürünler kullanıyorsanız (bkz. ‘Diğer ilaçlar ile birlikte kullanımı’).
  • Ates, kaslarda sertlik ya da titreme, zihinsel durumunuzda değisiklik (konfüzyon), asırı hassasiyet ve asırı huzursuzluk gibi değisiklikler varsa; serotonin sendromu ya da nöroleptik malign sendrom geçiriyor olabilirsiniz. Bu sendrom nadiren görülse de, yasamı tehdit edebilecek durumlara neden olabilir, derhal doktorunuza bildiriniz, PROZAC kullanımının kesilmesi gerekebilir.
  • Đntihar düsünceleriniz varsa ya da kendinize zarar vermek istiyorsanız. Depresyonda intihar düsünceleri, kendine zarar verme ve intihar riski (intiharla ilgili olaylar) artar. Bu risk, antidepresanları ilk kullanmaya basladığınızda artabilir. Çünkü bu ilaçların etkisini göstermesi genellikle 2 hafta bazen daha uzun sürer.
Bu durumda asağıdaki gibi düsünebilirsiniz:
  • Daha önce intihar ya da kendine zarar verme düsüncesi varsa
  • Genç yetiskinseniz. Klinik çalısmalardan elde edilen bilgiler antidepresanla tedavi edilmis 24 yasın altındaki psikiyatrik durumu olan yetiskinlerde intihar davranısında artma riskini göstermistir.Eğer her an kendine zarar verme ya da intihar etme düsünceleriniz varsa doktorunuzla irtibata geçiniz ya da hemen hastaneye gidiniz.Herhangi bir yakınınıza depresyonunuz ya da anksiyete bozukluğunuz olduğunuzu söylemeniz yararlı olabilir. Onlardan bu talimatı okumalarını isteyiniz. Depresyonunuzun ya da anksiyetenizin daha kötüye gittiğini ya da davranıslarınızdaki değisikliklerden endise duyduklarını size söylemelerini isteyebilirsiniz.
  • 18 yasın altındaki hastalar bu sınıftaki ilaçları aldığında intihara tesebbüs, intihar düsünceleri ve muhalefet (ağırlıklı olarak saldırganlık, karsı gelme ve öfke) gibi yan etkilerde artıs riski bulunmaktadır. PROZAC’ın büyüme, ergenlik, ruhsal, duygusal ve davranıs gelisimi üzerine uzun süreli güvenlilik bilgisi sınırlıdır. PROZAC’ın çocuklar ve ergenlerde kullanılması önerilmemektedir.
Bu uyarılar, geçmisteki herhangi bir dönemde dahi olsa sizin için geçerliyse lütfen doktorunuza danısınız.

PROZAC’ın yiyecek ve içecek ile kullanılması
PROZAC’ı tercihinize göre yemekle birlikte ya da ayrı olarak alabilirsiniz. Bu ilacı kullanırken alkol almaktan kaçınmalısınız.

Hamilelik
Đlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danısınız. Su ana kadar toplanmıs olan bilgiler, ilaç hamilelik sırasında kullanıldığında riskin arttığını göstermemektedir. Bununla birlikte, ilaç hamilelik sırasında, özellikle de hamileliğin son döneminde ya da doğumdan hemen önce kullanılırken dikkatli olunmalıdır, çünkü yeni doğan bebeklerde asağıdaki etkiler bildirilmistir: asırı hassasiyet, titreme, kas güçsüzlüğü, sürekli ağlama, emme ya da uyuma güçlüğü ve yeni doğanın dirençli pulmoner hipertansiyonu. Tedaviniz sırasında hamile olduğunuzu fark ederseniz hemen doktorunuza veya eczacınıza danısınız.

Emzirme
Đlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danısınız. Fluoksetin anne sütüne geçer ve bebeklerde yan etkilere neden olabilir. Ancak kesinlikle gerekli olan durumlarda bebeğinizi emzirmelisiniz. Eğer emzirme devam ediyorsa doktorunuz fluoksetin dozunu azaltabilir.

Araç ve makine kullanımı
Bu ilaç, karar verme yeteneğinizi ya da uyumunuzu etkileyebilir. Doktorunuza ya da eczacınıza danısmadan araç ya da makine kullanmayınız.

Diğer ilaçlar ile birlikte kullanımı
Bu ilaç diğer bazı ilaçların etki gösterme seklini etkileyebilir (etkilesim). Asağıdaki ilaçlarla etkilesim meydana gelebilir:
  • MAO-inhibitörleri (depresyon tedavisinde kullanılır). Seçici olmayan MAOinhibitörleri ve MAO-inhibitörleri tip A (moklobemid) PROZAC ile birlikte kullanılmamalıdır, çünkü ciddi, hatta ölümcül reaksiyonlar (serotonin sendromu) meydana gelebilir (bkz. “PROZAC’ı asağıdaki durumlarda KULLANMAYINIZ” baslıklı bölüm). MAO-inhibitörleri tip B (selegelin), doktorunuzun sizi yakından takip etmesi sartıyla PROZAC ile birlikte kullanılabilir.
  • Lityum, triptofan; bu ilaçlar PROZAC ile birlikte kullanıldığı takdirde serotonin sendromu riski artar. PROZAC lityum ile kombinasyon halinde kullanıldığı takdirde doktorunuz genel sağlık kontrollerinin sıklığını artıracaktır.
  • Fenitoin (sara için kullanılır); çünkü PROZAC bu ilacın kandaki düzeylerini etkileyebilir, PROZAC ile birlikte kullanılacaksa doktorunuzun fenitoin tedavisine daha dikkatli baslaması ve genel sağlık kontrolleri yapması gerekebilir.
  • Tramadol (ağrı kesici) ya da triptanlar (migren için); hipertansiyon riski artar.
  • Flekainid ya da enkainid (kalple ilgili sorunlar için), karbamazepin (sara için), trisiklik antidepresanlar (örneğin imipramin, desipramin ve amitriptilin); çünkü PROZAC bu ilaçların kandaki düzeylerini değistirebilir, PROZAC ile birlikte kullanılıyorlarsa doktorunuz bu ilaçların dozunu azaltmaya gerek duyabilir.
  • Tamoksifen (göğüs kanseri tedavisi için); çünkü PROZAC bu ilaçların kandaki düzeylerini değistirebilir. Doktorunuz farklı antidepresan tedavilerini değerlendirmeye gerek duyabilir.
  • Varfarin ya da kanı sulandırmak için kullanılan diğer ilaçlar (bazı ruhsal bozuklukların tedavisinde kullanılan klozapin dahil); PROZAC bu ilaçların kan üzerindeki etkisini değistirebilir. Siz varfarin kullanırken PROZAC tedavisinin baslatılması ya da durdurulması halinde doktorunuzun bazı testler yapması gerekecektir.
  • PROZAC ile tedavi görülürken sarı kantaron (St. John’s wort) ile bitkisel tedaviye baslanmamalıdır, çünkü bu yapıldığı takdirde istenmeyen etkilerde artıs görülebilir. PROZAC tedavisine baslandığında sarı kantaron (St. John’s wort) bitkisi kullanmaktaysanız, bu ilacı kullanmayı kesmeli ve bir sonraki vizitte doktorunuza bildirmelisiniz.
Eğer reçeteli ya da reçetesiz herhangi bir ilacı su anda kullanıyorsanız veya son zamanlarda (5 hafta öncesine kadar) kullandınız ise doktorunuza veya eczacınıza bunlar hakkında bilgi veriniz.

3. PROZAC nasıl kullanılır?
PROZAC’ı her zaman tam olarak doktorunuzun size söylediği sekilde alınız. Emin değilseniz doktorunuza ya da eczacınıza danısınız.

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar
  • Depresyon: Önerilen doz günde bir kapsüldür (20 mg fluoksetin). Tedavi baslatıldıktan sonraki 3-4 hafta içinde doktorunuz dozajınızı gözden geçirecek ve gerekiyorsaayarlayacaktır. Uygun olan durumlarda doz maksimum 3 kapsüle (60 mg fluoksetin) kadar kademeli olarak artırılabilir. En düsük etkili dozu aldığınızdan emin olmak için doz dikkatle artırılmalıdır. Depresyon ilacınızı almaya ilk basladığınızda hemen kendinizi daha iyi hissetmeyebilirsiniz. Bu normaldir, çünkü ilk birkaç hafta geçinceye kadar depresif belirtilerde iyilesme meydana gelmeyebilir. Depresyon hastaları en az 6 aylık bir süre boyunca tedavi edilmelidir.
  • Bulimia nervoza: Günde üç kez bir kapsül (20 mg fluoksetin) ya da bir kez üç kapsül (60 mg fluoksetin).
  • Obsesif kompulsif bozukluk (OKB): Önerilen doz günde bir kapsüldür (20 mg fluoksetin). Tedavi baslatıldıktan 2 hafta sonra doktorunuz dozunuzu gözden geçirecek ve gerekiyorsa ayarlayacaktır. Uygun olan durumlarda doz maksimum üç kapsüle (60 mg) kadar kademeli olarak artırılabilir. 10 hafta içinde herhangi bir iyilesme gözlenmezse, PROZAC tedavisi yeniden değerlendirilmelidir.
  • Adet öncesi huzursuzluk (pre-menstrüel disforik bozukluk (PMDB)): Adet döngüsü boyunca her gün 20 mg doz ya da aralıklı olarak adet baslangıcından 14 gün önce baslayarak adetin ilk gününe kadar ve her döngüde tekrarlayacak sekilde doz önerilmektedir.
Uygulama yolu ve metodu:
  • Kapsülleri bir miktar suyla birlikte yutunuz.
  • Kapsülleri çiğnemeyiniz.
  • Kaç kapsül alacağınızı ve bunları hangi sıklıkta alacağınız konusunda her zaman doktorunuzun talimatlarına uyunuz.
  • Doktorunuzun size söylediğinden daha fazla sayıda kapsül almayınız.
Değisik yas grupları: Çocuklarda kullanımı:
PROZAC’ın çocuklarda ve ergenlerde kullanılması önerilmemektedir.

Yaslılarda kullanımı:
Yaslıysanız, doktorunuz dozu artırırken daha dikkatli olacaktır ve günlük doz genellikle iki kapsülü (40 mg fluoksetin) asmamalıdır. Maksimum doz günde 3 kapsüldür (60 mg fluoksetin).

Özel kullanım durumları:
Böbrek/Karaciğer yetmezliği: Böbrek fonksiyon bozukluğu olan hastalarda doktor tarafından önerilen doz dısında özel bir doz ayarlaması gerekmez. Karaciğerle ilgili bir sorununuz varsa ya da PROZAC’ı etkileyebilecek baska bir ilaç da kullanıyorsanız, doktorunuzun kararı daha düsük bir doz vermek ya da PROZAC’ı iki günde bir kullanmanızı söylemek yönünde olabilir. Doktorunuz ayrı bir tavsiyede bulunmadıkça, bu talimatları takip ediniz. Đlacınızı zamanında almayı unutmayınız. Doktorunuz PROZAC ile tedavinizin ne kadar süreceğini size bildirecektir. Tedaviyi erken kesmeyiniz çünkü istenen sonucu alamazsınız. Eğer PROZAC’ın etkisinin çok güçlü veya zayıf olduğuna dair bir izleniminiz var ise doktorunuz veya eczacınız ile konusunuz.

Kullanmanız gerekenden daha fazla PROZAC kullandıysanız
PROZAC’dan kullanmanız gerekenden fazlasını kullanmıssanız bir doktor veya eczacı ile konusunuz. Çok fazla ilaç kullanmıssanız derhal en yakın hastanenin acil servisine basvurunuz ya da durumu derhal doktorunuza bildiriniz. Mümkünse yanınıza PROZAC kutusunu da alınız. Doz asımı belirtileri sunları içerir: Bulantı, kusma, nöbetler, kalple ilgili sorunlar (kalp atıslarında düzensizlik ve kalp durması gibi) akciğerle ilgili sorunlar ve ruhsal durumda huzursuzluktan komaya kadar ilerleyen değisiklikler.

PROZAC’ı kullanmayı unutursanız
Bir dozu almayı unuttuysanız endiselenmeyiniz. Bir sonraki dozunuzu bir sonraki gün normal saatinde alınız. Unutulan dozları dengelemek için çift doz almayınız. Đlacınızı her gün aynı saatte almanız, size her gün ilacınızı düzenli olarak almanız gerektiğini hatırlatmaya yardımcı olacaktır.

  PROZAC ile tedavi sonlandırıldığında olusabilecek etkiler
  • Doktorunuz söylemedikçe PROZAC ile tedavinizi kesmeyiniz. Đlacınızı almaya devam etmeniz önemlidir. Kendinizi daha iyi hissetmeye baslasanız bile ilacınızı doktorunuza sormadan bırakmayınız.
  • Yeteri kadar kapsülünüz olduğundan emin olunuz.
PROZAC kullanmayı bıraktığınızda asağıdaki etkileri fark edebilirsiniz: Sersemlik, karıncalanma hissi (iğnelenme gibi), uyku bozuklukları (canlı rüyalar, kâbuslar, uyuyamama), huzursuz ya da heyecanlı hissetme, olağandısı yorgunluk ya da güçsüzlük, endiseli hissetme, bulantı/kusma (hasta hissetme ya da hasta olma), asırı titreme (sarsılma), bas ağrıları. Çoğu kisiye göre, PROZAC bırakıldığında görülen tüm belirtiler hafiftir ve birkaç hafta içinde kendiliğinden geçmektedir. Tedaviyi kestiğinizde belirtilerle karsılasırsanız doktorunuza danısınız. PROZAC’ı bırakırken doktorunuz dozunuzu bir ya da iki hafta içinde yavas yavas azaltmanıza yardımcı olacaktır. Bu da tedavinin sonlandırılmasında olusabilecek etkilerin meydana gelme riskinin azaltılmasına yardımcı olabilir. PROZAC’ın kullanımıyla ilgili ilave sorularınız varsa doktorunuza ya da eczacınıza danısınız.
Bunlarla ya da baska bir hastalık etkisiyle karsılasırsanız doktorunuza bildiriniz.

4. Olası yan etkiler nelerdir?
Tüm ilaçlar gibi, PROZAC’ın içeriğinde bulunan maddelere duyarlı olan kisilerde yan etkiler olabilir.

Asağıdakilerden biri olursa, PROZAC’ı kullanmayı durdurunuz ve DERHAL doktorunuza bildiriniz veya size en yakın hastanenin acil bölümüne basvurunuz:
  • Herhangi bir zamanda kendinize zarar verme ya da intihar gibi düsünceleriniz varsa
  • Döküntü fark ederseniz ya da kasıntı, dudaklarda/dilde sisme veya hırıltı/nefes darlığı gibi bir alerjik reaksiyon meydana gelirse,
  • Kendinizi huzursuz hissediyorsanız ve hareketsiz duramıyormus ya da oturamıyormussunuz gibi geliyorsa, akatizi adı verilen bir durum ortaya çıkmıs olabilir; PROZAC dozunu artırmanız kendinizi daha kötü hissetmenize neden olabilir.
  • Cilt renginiz kırmızıya dönmeye baslarsa ya da çesitli deri reaksiyonları gelisirse veya cildinizde kabarcıklar ya da soyulma varsa.
Bunların hepsi çok ciddi yan etkilerdir. Eğer bunlardan biri sizde mevcut ise, sizin PROZAC’a karsı ciddi alerjiniz var demektir. Acil tıbbi müdahaleye veya hastaneye yatırılmanıza gerek olabilir. Bu çok ciddi yan etkilerin hepsi oldukça seyrek görülür.

Asağıdakilerden herhangi birini fark ederseniz, hemen doktorunuza bildiriniz veya size en yakın hastanenin acil bölümüne basvurunuz.
  • Solunum hızının ya da kalp atım hızının artmasıyla birlikte açıklanamayan ates, terleme, kaslarda sertlik ya da titreme, zihin karısıklığı, asırı huzursuzluk ya da uyku hali (seyrek olarak) dahil olmak üzere çesitli belirtiler bir arada ortaya çıkması (serotonin sendromu olarak bilinir)
  • Çoğunlukla yaslılarda ve idrar söktürücü (diüretik) alan (yaslı) kisilerde güçsüzlük, uyusukluk ya da zihin karısıklığı
  • Uzun süreli ya da ağrılı sertlesme
  • Asırı hassasiyet ve asırı huzursuzluk
  • Kanama belirtileri
Bunların hepsi ciddi yan etkilerdir. Acil tıbbi müdahale gerekebilir. Ciddi yan etkiler çok seyrek görülür.

Asağıdakilerden herhangi birisini fark ederseniz, doktorunuza söyleyiniz.
  • Ağız kuruluğu
  • Asırı terleme
  • Üsüme
  • Titreme
  • Günes ısığına karsı hassasiyet
  • Kilo kaybı
  • Đshal ve mide bozukluğu
  • Bulantı
  • Kusma
  • Hazımsızlık
  • Yutma güçlüğü
  • Boğaz iltihabı
  • Dis sıkma
  • Tat alma duyusunda değisiklik
  • Karaciğer fonksiyonunda anormallik
  • Sarılık vakaları
  • Serum hastalığı
  • Damar iltihabı
  • Damar genislemesi
  • Göz bebeklerinin genislemesi
  • Bas ağrısı
  • Çarpıntı
  • Uyku sorunları ya da olağandısı rüyalar
  • Sersemlik
  • Tansiyon düsüklüğü
  • istah kaybı
  • Yorgunluk
  • Anormal mutluluk hissi
  • Kontrol edilemeyen hareketler
  • Hareket zorluğu
  • Vücudun dengesini sağlayamaması
  • Havale
  • Huzursuzluk
  • Olmayan seyleri görme, hissetme veya duyma (halüsinasyonlar)
  • Tipik olmayan saldırgan davranıslar
  • Zihin karısıklığı
  • Endise
  • Sinirlilik
  • Konsantre olamama ya da doğru düsünememe
  • Panik ataklar
  • İntihar veya kendine zarar verme düsünceleri
  • İdrar yapmada güçlük ya da çok sık idrar yapma
  • Cinsel performansın kötü olması
  • Erkek cinsel organının zamansız sertlesmesi
  • Memelerden süt gelmesi
  • Boğaz ağrısı
  • Nefes kesilmesi
  • Akciğerle ilgili sorunlar (seyrek olarak bildirilmistir)
  • Saç dökülmesi
  • Esneme
  • Bulanık görme
  • Açıklanamayan morluklar ya da kanama
  • Sıcak basması
  • Eklem veya kas ağrısı
  • Kanda sodyum düzeylerinin düsük olması
  • Çocuklarda burun kanaması
  • Çocuklar ve ergenler: PROZAC büyümeyi yavaslatabilir ya da muhtemelen cinsel olgunlasmada gecikmeye yol açabilir.
Bu yan etkilerin çoğu tedavi devam ettirildiğinde kaybolmaktadır. Bunlar PROZAC’ın hafif yan etkileridir.

Eğer bu kullanma talimatında bahsi geçmeyen herhangi bir yan etki ile karsılasırsanız doktorunuzu veya eczacınızı bilgilendiriniz.

  5. PROZAC’ın saklanması
PROZAC’ı çocukların göremeyeceği, erisemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız. Bu ilacı, 25oC’nin altındaki oda sıcaklığında saklayınız. Isıktan koruyunuz. Son kullanma tarihiyle uyumlu olarak kullanınız. Ambalajdaki son kullanma tarihinden sonra PROZAC’ı kullanmayınız.

Ruhsat sahibi : Lilly Đlaç Ticaret Limited Sirketi Kusbakısı Cad. Rainbow Plaza No:4 Kat:3 34662 Altunizade – Đstanbul Tel:0216 554 00 00 Faks: 0216 474 71 99

Üretim yeri :Mustafa Nevzat Đlaç Sanayii A.S. Çoban Çesme mah. Sanayi cad. No:13 34530 Yenibosna - Đstanbul

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ESMAX 10mg Film Kaplı Tablet

BUSPON 5 mg kapsül

ZESTAT 15 mg/ml